groep 1/2G juf Liesbeth Visser

Liesbeth Visser (Custom) 


Wij zijn de hele ochtend buiten geweest. Wij hebben buiten gespeeld, gewandeld en gegeten. Bij een speurtocht gingen we van alles uit de natuur zoeken. 

Het was een fijne dag!

Vandaag zijn de kinderen op bezoek geweest in de supermarkt. We mochten overal kijken. Zo hebben we gezien hoe het magazijn er uit ziet, waar alles staat en hoe het allemaal binnenkomt met de vrachtwagen. Ook mochten we naar de kantine en konden we zien waar het personeel gaat zitten in hun pauze.

Bij de broodafdeling mochten we zelfs allemaal echte donuts inpakken!

Het was een leerzame en leuke ervaring.

 

Dinsdag waren de kinderen allemaal even de bakpiet.

We hebben gemeten, gewogen en gekneed.

De kruidnoten waren heel lekker!

We werken de komende weken in groep 2G over bouwen. Wij zijn in de buurt rond gaan kijken waar er gebouwd of verbouwd wordt. We kwamen heel veel huizen tegen die verbouwd worden.

 

Vandaag kwamen de kinderen van groep 6 aan ons voorlezen! Dat was leuk!

De eerste weken zitten er op! Het was best spannend aan het begin. Nieuwe juf, nieuwe kinderen en een nieuwe klas. Nu hebben we allemaal onze draai al goed gevonden.

We zijn natuurlijk ook al druk bezig geweest. Deze week waren de letters aan de beurt. De letter i van ik in het bijzonder. Op verschillende manieren zijn we met letters aan het werk gegaan. En wat hebben we ons best gedaan!