groep 1/2D juf Henriette de Rooij

Henriette de Rooij (Custom) 


Wat was het een leuke week met de rekendag en het paasfeest! Op de rekendag gingen we naar verschillende lokalen om op zoek te gaan naar vormen, om allerlei spullen op te meten en om gezellige spelletjes te spelen. De volgende dag vierden we het paasfeest in de kerk en daarna hadden we een heerlijke lunch!


Kruidnotenbakkers (Henriëtte)

Omdat wij al een paar weken een bakkerij in de klas hebben, wilden wij ze ook weleens in het echt maken… en proeven.
Naast dat we het erg leuk vonden om de ingrediënten bij elkaar te kneden het deeg uit te rollen en kruidnootjes te vormen, was het allerleukste natuurlijk dat ze goed gelukt waren. En hoe wij dat weten….? Mmmmm jammie, we hebben er heerlijk van geproefd!


Wij hadden een erg gezellige juffendag. De juf is erg verwend met leuke cadeaus en we hebben leuke spellen gedaan, zoals ballontrappertje, stoelendans en een wasknijperspel. En wat waren we mooi verkleed!
Groetjes, groep 1/2D


Wat was dat een heerlijke en gezellige paaslunch! Bedankt papa's en mama's van groep 1/2D!

 


Op donderdag 10 november zijn we met groep 2G naar de kinderboerderij geweest. We kregen daar een hele leuke les: pannenkoeken bakken.
De melk kregen we van de koe en de eieren van de kippen. Samen met het meel maakten we een beslag. En toen konden we gaan bakken. Wat waren onze pannenkoeken lekker! Alle (oppas)mama's, opa's en oma's, bedankt voor jullie hulp!