1/2E juf Hannah Baron

 Hannah Baron (Custom)


Het is alweer vakantie, maar wat hebben wij een hoop gedaan de afgelopen weken! Een inkijkje in de klas: werken en spelen, buitenspelen, gruffalokoekjes bakken en natuurlijk lekker opeten, oefenen met de letter g van gruffalo, voorlezen door groep 6, Kinderboekenweek over bibbers in je buik met een tekening 'ik ben bang voor...' en lekker aan de slag met scheerschuim.

 

De eerste dagen op school in groep 1/2E zitten er alweer op. Hierbij een inkijkje in onze klas. We hebben al heerlijk gespeeld in de hoeken en met verschillende materialen. In de bouwhoek gaan we hard aan de slag met het maken van een huis voor kikker. Als opdracht maken we deze week zelf de versiering voor onze verjaardagshoed.


Groep 1/2E werkt over schoonmaken en "Floddertje" (een prentenboek over een vies meisje van Annie M.G. Schmidt). De kinderen doen de komende dagen een onderzoek. Met welke zeep en met hoeveel water maak je de beste bellen om te bellenblazen. Na het onderzoek mag de sop steeds in de watertafel. Dat levert heel veel schuim en nog meer pret op.

 


Groep 1/2E op schoolreis naar de dierentuin! Wat was het leuk!

Groep 1e mocht schrijfdansen in scheerschuim. Ze "wandelden" langs de dieren van de dierentuin. Schrijfdansen in scheerschuim is altijd een feest (en goed voor de motiek)!