groep 4B juf Marleen Thijssen en juf Nathasja van Willigen

 marleen (Custom)Een Te Gekke juffendag in groep 4b met sjoelen, spelletjes, zelfgebakken wafels, diplomazwemmen, bingo en een Zweeds renspel. Juf Marian trakteerde alle kinderen ook nog op een heerlijk ijsje. De juffen zijn ontzettend dankbaar voor alle lieve woorden en de mooie geschenken. De kinderen zagen er fantastisch uit.

In groep 4B hebben we vandaag onderzoekend leren gedaan. We leerden over de uilensoorten in Nederland en gingen een braakbal van een uil uitpluizen. Er zaten allemaal haren en botjes in van een muis. Reuzeleuk!

Groep 4B heeft vandaag van Move-A-Head de eerste les gehad. We hebben de "RVV" geleerd. Respect, Veiligheid en Vertrouwen. Daarbij hoorde ook een judoles. Dat was een geweldige beleving. De kinderen vonden het erg leuk!

Vandaag was het prachtig weer en zeer geschikt om buiten les te hebben! We hebben vandaag kleine insecten gezocht en vooral gekeken naar de pissebedden. We hebben in de buurt rondgekeken. Wat zien we eigenlijk allemaal buiten? We probeerden daarmee woorden te vinden voor elke letter van het alfabet. En het ren-je-rot-spellingsdictee was erg leuk.

Groep 4B had woensdag een slaapfeestje. De klas lag vol met slaapzakken, dekbedden en kussens. En de kinderen hadden allemaal een pyjama aangetrokken. Dat kwam goed van pas, want het was behoorlijk koud in school. En wat is het toch heerlijk om te lezen en te werken vanuit je warme bed. Ook de vaders en moeders waren uitgenodigd om al ons werk te bewonderen en hebben goed meegedaan aan de woordzoeker.