groep 4C juf Cora Punt en juf Lotte Klein

cora (Custom)lotte (Custom) 


De leerlingen van groep 4C hebben op de eerste dag van de zomer een leuke en leerzame les van juf Eefje gehad op de kinderboerderij. 

De activiteiten met veel jonge dieren waren zowel buiten als binnen.

 •   

  De kinderen van groep 4c wenst iedereen een fijne meivakantie!

  De leerlingen van groep 4C hebben genoten van de activiteiten op de buitenlesdag. Een biologieles over pissebedden en andere kleine diertjes in het park en een spellingestafette op het plein maakten de dag tot een groot succes.

  Lente in groep 4C! Het lied van de narcissen, de tulpen op het raam en de schapen met hun lammetjes in de wei maken het lente in groep 4C.

   

   

  Binnen het thema "Slapen" van taal hadden we een pyjamaochtend in de klas. Op dit moment is het taalthema "Lekker" gestart. Daarom bakten we pannenkoeken. Zonder recept. De kinderen hebben zelf onderzocht hoe je het juiste beslag mixt. Alle pannenkoeken smaakten dus anders, maar waren wel heel lekker!

  Vlak voor de kerstvakantie kwam de opa van Jasper lesgeven over magneten. Zijn oma en moeder waren erbij om te assisteren. We hebben veel geleerd en ontdekt die middag. In de avond viel helaas de telefoon van juf Lotte in de wc. Maar inmiddels is hij weer droog en daarom kunnen de foto's nu op de website! Nogmaals bedankt opa, oma en moeder van Jasper!