groep 4C juf Cora Punt en juf Lotte Klein

cora (Custom)lotte (Custom) 


buitenlesdag • De leerlingen van groep 4C hebben genoten van de activiteiten op de buitenlesdag. Een biologieles over pissebedden en andere kleine diertjes in het park en een spellingestafette op het plein maakten de dag tot een groot succes.

  lente • Lente in groep 4C! Het lied van de narcissen, de tulpen op het raam en de schapen met hun lammetjes in de wei maken het lente in groep 4C.

   

   

  pannenkoeken • Binnen het thema "Slapen" van taal hadden we een pyjamaochtend in de klas. Op dit moment is het taalthema "Lekker" gestart. Daarom bakten we pannenkoeken. Zonder recept. De kinderen hebben zelf onderzocht hoe je het juiste beslag mixt. Alle pannenkoeken smaakten dus anders, maar waren wel heel lekker!

  magneten • Vlak voor de kerstvakantie kwam de opa van Jasper lesgeven over magneten. Zijn oma en moeder waren erbij om te assisteren. We hebben veel geleerd en ontdekt die middag. In de avond viel helaas de telefoon van juf Lotte in de wc. Maar inmiddels is hij weer droog en daarom kunnen de foto's nu op de website! Nogmaals bedankt opa, oma en moeder van Jasper!

  viering • De kinderen van groep 3 en 4 hebben ademloos geluisterd en gekeken naar het toneelstuk dat werd gespeeld naar aanleiding van het verhaal uit de Bijbel over de "Werkers in de wijngaard".
  Ook werden tijdens de viering een aantal mooie liederen rond dit verhaal gezongen.

  slapen • Het thema van de taallessen in groep 4 is slapen. De kinderen van groep 4C hebben de woorden van het thema op kussenslopen geschreven om op de kussens te dromen! De kinderen hopen dat de mooie dromen die ze hebben bedacht, uitkomen (ze hangen bij de klas op de deur) en dat ze geen bedrog zijn!