groep 6B juf Sterre de Heiden en juf Franny van Wijngaarden

franny en sterre (Custom) (2) 


voorzetsels
 • Vandaag hebben de kinderen uit groep 6B de voorzetsels geoefend met de kleuterklassen van juf Christel en juf Monique. Ze hebben op het schoolplein allemaal creatieve opdrachten bedacht met voorzetsels, zoals tussen, naast, van en op. Het was erg leuk en leerzaam!

   

 • Vorige week heeft groep 6B een bezoek gebracht aan het natuurhistorisch museum. Daar hebben we veel geleerd over dieren en hoe die opgezet worden. Ook hebben we inspiratie opgedaan voor het maken van een kunstwerk in de klas. Gisteren hebben we bezoek gekregen van een mevrouw van SKVR. We hebben een fantasiedier gekleid, dat uit onderdelen van meerdere dieren bestaat. Het resultaat is erg leuk en mooi geworden!

  sport • We hebben vandaag het nieuwe taalthema 'sport' een warming-up gegeven!

   

  surprises • Wat een prachtige surprises waren er gemaakt in de groep van juf Sterre! De juf heeft alle surprises op de foto gezet, toen ze nog heel waren.

 •  

  Vandaag hebben de kinderen van groep 6b presentaties gegeven en bekeken over alle onderdelen van de spijsvertering in het menselijk lichaam. Ze hebben de afgelopen week zelf informatie gezocht op de chromebooks, een poster gemaakt en dit gepresenteerd. Het was een goede voorbereiding op het thema 'spijsvertering' van taal, waar we volgende week mee starten.