schooltuin • Groep 6 bereidt zich voor op de komende lessen bij de schooltuin. We leren van meester Richard van alles over zaaien, zaden en grondsoorten, zodat we in april / mei op ons stukje grond groente kunnen gaan verbouwen.

   

  knaagdieren  Vorige week hebben we met onze groep een les gehad over knaagdieren. Voor deze les gingen we naar de kinderboerderij.
  We weten nu een heleboel kenmerken van een knaagdier. Ook weten we inmiddels dat konijnen en hazen geen knaagdieren zijn. Wist u dat ook?
  De foto’s laten zien wat we gezien en gedaan hebben.

  Natuurhistorisch Museum • Groep 6C is op bezoek geweest in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam. We kregen eerst een interessante les in het lokaal. Vervolgens mochten we in kleine groepjes op zoek naar onderdelen van dieren om te tekenen. Met die onderdelen gaan we op school een fantasiedier maken. Veel te snel wat het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een leuke middag

 •  

  Groep 6c wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

   

  kerstontbijt 6C •         

  Groep 6C heeft deze periode afgesloten met een zeer geslaagd kerstontbijt. Met dank aan de klassenvaders voor de goede verzorging.

   

  surprises groep 6C • Er zijn prachtige surprises gemaakt en de kinderen hebben genoten.