groep 8A Tyske Engelberts en Rob van Asperen

  tyske Customrob Custom 2


 

De kinderen van groep 8A voerden de musical Betoeterd op voor hun ouders. Het werd een flitsende uitvoering, met veel zang en dans.

Een mooi afscheid van de basisschool.


De groepen 8 hebben een fantastisch kamp achter de rug, met erg veel activiteiten. Zowel de heen- als de terugreis ging per fiets.

Populair waren de vliegers van meester Vermaak. Het klimmen was spannend, de stormbaan spectaculair, het kanoën gezellig. Ook leuk was dat de kinderen in tenten sliepen , sommigen voor het eerst. De vier dagen zijn omgevlogen.

Bekijk de foto’s.

 

Groep 8A kreeg les van maar liefst twee bankdirecteuren. Een van hen was de echtgenoot van juf Esther. De leerlingen leerden van alles over geld en over de waarde van dingen. Ze speelden ook een spannende quiz. Een geslaagde en leerzame ochtend.

 

Wij hebben de afgelopen maandagen beeldbewerking gehad. Dat was heel leuk! Als eerste moest je een idee hebben. Bijvoorbeeld naast een leeuw staan of in zijn ogen kijken. Daarna maakte je een zo mooi mogelijke foto van jezelf. De meester legde ons het programma sumopaint uit. Het is een gratis onlineprogramma. Daar werk je met verschillende lagen. Eerst was het heel moeilijk, maar uiteindelijk wisten we hoe het werkte. Je mocht wat foto’s voor de achtergrond van internet halen. Dan plaatste je als laag daarboven de foto van jezelf. Daar weer boven een hoedje of zonnebril. Zo waren er ook veel grappige foto’s.


Groep 8A genoot onder leiding van juf Tyske van een heerlijk kerstontbijt.