Iedere dinsdag halen we op de Emmaschool geld op voor onze adoptiekinderen (via stichting Compassion): Kemcy Pierre uit Haïti en Rita Gaisie uit Ghana.

{gallery}/adoptiekinderen/adoptiekinderen_2{/gallery}

Op de Emmaschool halen we wekelijks geld op voor die kinderen, die we via stichting Compassion hebben geadopteerd.

We kregen van beiden een mooie nieuwe foto.
Kemcy Pierre komt uit Haïti, een van de armste landen ter wereld. Hij is blij met het onderwijsprogramma dat hij mag volgen en vertelt dat hij heel erg zijn best doet.
Ook Rita Gaisie uit Ghana bedankt voor de steun. Ze zit in termijn twee van haar school en is klassenvertegenwoordigster. Ze heeft ook een mooie tekening gemaakt voor de kinderen van de Emmaschool.

De kinderen van de Emmaschool hebben twee kinderen geadopteerd via Compassion, Rita en Kemcy. Ze hebben beiden een briefje gestuurd.

Kemcy uit Haïti bedankt ons voor de brief en de foto’s die we hebben gestuurd. Hij vond het leuk ze te krijgen. Hij heeft een fijne zomervakantie gehad. In september is hij weer begonnen op school. Kemcy vraagt zich af hoe het met ons gaat. Hij gaat iedere zaterdag naar de club. Daar kijken ze graag tekenfilms.

Dit is de tekening die Kemcy voor ons heeft gemaakt:

kemcy 10 2014

Ook Rita, uit Ghana, heeft ons geschreven. Ze zegt dat ze vooruitgaat in de dingen die ze leert. Ze vindt het erg leuk om naar de kerk te gaan. Ook Rita heeft een tekening gemaakt:

rita10 2014