Meester Bas kwam voorlezen op school. Hij werkt in de bibliotheek en kwam speciaal voor de voorleesdagen het boek Moppereend voorlezen.

We hebben samen ook het lied van Moppereend gezongen, want af en toe eens mopperen, dat mag.

Vanmorgen hebben de kinderen heerlijk ontbeten op school. Bijna alle kinderen waren in pyjama of onesie naar school gekomen.

Als afsluiting van de dag was de boekenmarkt. Dit zorgde voor een gezellige drukte in de school. De boeken en Euro’s gingen van hand tot hand.

De komende dagen staan nog steeds in het teken van voorlezen. De kinderen zullen zelf ook veel gaan voorlezen.

Woensdagavond 15 januari was de presentatieavond van Move Ahead. Speciale gast was Europees en wereldkampioen Marhinde Verkerk. De kinderen hadden in groepjes hun eigen judogreep bedacht om deze topper te vloeren en dat lukte ontzettend goed. Alle groepjes werkten fantastisch samen en werden luidkeels aangemoedigd door hun klasgenoten. Een geslaagde avond, die ook heel wat mooie foto's heeft opgeleverd.

  • De lessen gym bestaan de komende twee weken uit het aanleren van de beginselen van het boksen. Allemaal hadden we mooie of groene bokshandschoenen aan.

    Na een vreemd begin van het jaar (op woensdag zoveel zieke leekrachten dat de school dicht moest) zijn we inmiddels weer op toeren gekomen. Gelukkig zijn alle leerkrachten weer beter,
    Het jeugdjournaal heeft een aardig item over de school gemaakt.

    Wat was de laatste week voor de kerstvakantie een gezellige week op de peutergroep. Er stond een prachtige kerstboom in de speelzaal. We deden allerlei activiteiten, de ouders kwamen langs. Maar het nieuwe jaar wordt vast ook weer heel fijn.