Groep 4A speelt het geldspel. Met behulp van het werkboek van rekenen, een dobbelsteen, pionnen en plastic munten beleefden de leerlingen een vrolijk en leerzaam uurtje.

In de klas staat een rode koffer met loose parts. De kinderen kunnen de mooiste creaties maken. Hier zijn we erg trots op.

De kinderen in de groepen 3 en 4 zijn bezig geweest met kleur. Wanneer is een kleur droevig en wanneer vrolijk? Ze hebben clowns getekend en moesten vrolijke kleuren gebruiken.
Ze zijn er prima in geslaagd.

Wij genieten in 1/2E van het mooie weer dat wij gelukkig ook na de vakantie nog hebben. Dit doen wij op het plein met fietsen, steppen en allerlei ander materiaal. Maar het leukste blijft vaak het verzamelen van hazelnoten en kastanjes.

Donderdag zijn we ook naar het indianenveld geweest. We genoten van de ruimte die we daar hebben en ander materiaal om mee te spelen.

Woensdag 19 september hadden we een fantastische sportdag, mede dankzij de vele ouders. De leerlingen van de groepen 7 en 8 traden als begeleiders op van de groepjes. Ze deden het voorbeeldig.
Ook het weer werkte geweldig mee. Het was heerlijk sporten op de velden van HCR.

De kinderen van 4B hebben vandaag naar model getekend. Na de uitleg ging een leerling in een houding zitten die de overige kinderen moesten tekenen.
Er werd hard gewerkt en het ging al heel goed. Op het laatst mocht ook de meester worden getekend.
Hierbij enkele resultaten.