•       

  Groep 8B had vandaag een buitengewoon gezellig kerstontbijt. Sommige leerlingen waren er helemaal op gekleed. Een leerling had zelfs kerstlichtjes in haar toch al feestelijke kapsel gevlochten. 

  Wat is kerst op de peuterzaal altijd een gezellige tijd. De jongste kinderen van de Emmaschool hebben er met volle teugen van genoten.


  Jet was een gezellige tijd bij de peuters. Ze hebben geknutseld, kruidnootjes gegeten, Sinterklaasjournaal gekeken, zich verkleed als Sinterklaas en / of Zwarte Piet en gedanst met Piet Pablo.

 • We hebben vandaag een heel gezellige dag gehad in groep 5A met heel mooie surprises.

  2018 12 05 sint Aangepast

  Sinterklaas heeft de Emmaschool gelukkig ook dit jaar weer bezocht. Het was even spannend. Hij leek een nepsinterklaas te hebben gestuurd, die al snel ontmaskerd werd als meester Delhaas. De neppiet bleek na enig onderzoek juf Lotte te zijn.

  Uiteindelijk verscheen de echte Sint en kon het feest beginnen.

  In de peutergroep is het thema 'Reuzen en kabouters' gestart met een verhaal over een kabouter en een reus die samen spelen.
  Naar aanleiding van het verhaal gingen de peuters aan de slag met de begrippen groot en klein.
  Ze hebben zelf ervaren hoe het is om ergens te klein of te groot voor te zijn. Ze hebben zich bewogen als een reus of een kabouter en grote en kleine voorwerpen in de groep vergeleken.