Bekijk hier ons nieuwe kennismakingsfilmpje.

De groepen 8 namen vandaag afscheid met het traditionele snoep strooien. Ze werden met ghroot enthousiasme in de groepen ontvangen. Na het strooien kreeg iedere leerkracht een hand ten afscheid.

We wensen alle leerlingen van groep 8 veel succes op hun nieuwe scholen.

Tot en met de zomervakantie werken de peuters aan het thema ‘Oef, wat is het warm!’ Hierin staat het warme weer centraal. We gaan lekker water spatten, ijsklontjes maken en ijsjes kopen in onze ijshoek. De kinderen gaan Puk helpen af te koelen en spelen het verhaal na van het prentenboek ‘Plons !’

  • Zonder vrijwilligers kan een school niet behoorlijk draaien. Daarom werden zij afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet tijdens een gezellig samenzijn in boekhandel Maximus.

    De twee groepen 8 hebben ieder een fantastische musical opgevoerd. Het publiek genoot met volle teugen en beloonde de acteurs na afloop met een klaterend applaus.

    Groep 5b ging op maandag 8 juli naar de kinderboerderij. Daar gingen we een les volgen over reptielen en amfibieën. De juf legde het verschil uit tussen een reptiel en een amfibie. Daarna konden we rondlopen langs de verschillende dieren, op de hokken stonden opdrachten. We hadden ook een antwoordblad en daar konden we de antwoorden op schrijven. Toen mochten we vragen stellen aan de juf. Vervolgens mochten we een hagedis, een baardagame, een rode rattenslang en een schildpad voelen. Toen we uit het lokaal liepen mochten we de vervelling van een slang voelen en we kregen een stukje mee voor in de klas. Tenslotte liepen we weer terug naar school.

    Felippa en Milou