groep 8A Tyske Engelberts en Rob van Asperen

  tyske Customrob Custom 2


 

Wij hebben een animatie gemaakt over kerst en nieuwjaar. Het was superleuk om te maken en we hebben veel plezier gehad. Het duurde wel lang, omdat we per dia één beweging moesten maken. We hebben een animatie gemaakt over twee verliefde sneeuwpoppen en we hopen dat je het leuk vindt.
Groetjes Justine & Gisele

gezellig

 • Professor Karamba kwam deze week langs bij groep 7A. Ze liet ons allerlei vormen van luminescentie zien. Lampen, chemische stoffen, bijzondere kralen die verkleuren onder invloed van uv-licht en een bord met fosforhoudende verf.

  De kinderen mochten ook zelf van alles uitproberen. Het zag er allemaal erg spectaculair uit en we hebben veel geleerd over allerlei verschillende lichtgevende objecten.

  kerstknutsels

 • In groep 7A wordt hard gewerkt, ook aan het maken van kerstlantaarns.

  groep 7A

 • In groep 7A hebben de knutselpieten dit jaar weer heel goed hun best gedaan. De mooiste surprises stonden vanmorgen vroeg in de klas. Niet alleen de surprises waren erg goed gelukt. Ook de cadeautjes vielen erg in de smaak. Dank u Sinterklaasjes!

  S1230020ss

  Na een supergezellige busreis van een uur kwamen de leerlingen en leerkrachten aan in het kamphuis in Maarn. Meteen werden ze ontvangen met wat lekkers door de keukenstaf. Direct werd een een speurtochtje gedaan om het hele terrein te verkennen, waarna de kinderen even lekker konden uitrazen. Vervolgens werden de slaapzalen opgezocht. Dit keer slapen de kinderen met ongeveer zes personen in gezellige huisjes met eigen douche en toilet. Na de lunch vertrokken alle deelnemers richting Maarn om daar het appel-en-ei-spel te spelen......(wordt vervolgd)