groep 1/2G juf Liesbeth Visser

Liesbeth Visser (Custom) 


kruidnoten bakken • Dinsdag waren de kinderen allemaal even de bakpiet.

  We hebben gemeten, gewogen en gekneed.

  De kruidnoten waren heel lekker!

  paddenstoelen • We werken de komende weken in groep 2G over bouwen. Wij zijn in de buurt rond gaan kijken waar er gebouwd of verbouwd wordt. We kwamen heel veel huizen tegen die verbouwd worden.

   

  Ammehoela


 •    

  Vandaag kwamen de kinderen van groep 6 aan ons voorlezen! Dat was leuk!

  letters


 •        

  De eerste weken zitten er op! Het was best spannend aan het begin. Nieuwe juf, nieuwe kinderen en een nieuwe klas. Nu hebben we allemaal onze draai al goed gevonden.

  We zijn natuurlijk ook al druk bezig geweest. Deze week waren de letters aan de beurt. De letter i van ik in het bijzonder. Op verschillende manieren zijn we met letters aan het werk gegaan. En wat hebben we ons best gedaan!

  pannenkoeken
 • Op donderdag 10 november zijn we met groep 2G naar de kinderboerderij geweest. We kregen daar een hele leuke les: pannenkoeken bakken.
  De melk kregen we van de koe en de eieren van de kippen. Samen met het meel maakten we een beslag. En toen konden we gaan bakken. Wat waren onze pannenkoeken lekker! Alle (oppas)mama's, opa's en oma's, bedankt voor jullie hulp!

  Professor Big Beng Bart was weer bij ons de klas!!! Hij leerde ons deze keer van alles over drijven, zinken, het opzuigen van water. Sommige proefjes leken wel tovertrucs! Het was weer fantastisch!’