groep 3B juf Juliëtte Schipper

kruidnootrekenen • Iedereen uit groep 3b kreeg afgelopen woensdag 10 kruidnoten. Het was de bedoeling om de kruidnoten op verschillende manieren te verdelen. Op de foto's ziet u welke splitsingen we gemaakt hebben.

  theater
 • Esmée uit groep 3B heeft een spannend verhaal geschreven, een decor gebouwd en poppen gemaakt. Samen met wat vriendinnen heeft ze de voorstelling aan de klas laten zien. Gelukkig liep het goed af met de prins, prinses, ridder en draak. De meiden ontvingen een groot applaus!

   

 •    

  Barend is een kleine arend. Maar hij durft niet te vliegen. Angstig zit hij op het puntje van de rots. Allerlei dieren en mensen komen voorbij. Ze proberen Barend over te halen om zijn vleugels uit te slaan. Maar Barend blijft zitten waar hij zit. Totdat zijn moeder hem een zetje geeft...

   

  schrijfdans  Dinsdagmiddag waren er heel wat vulkanen in groep 3b! Ziet u ze in het scheerschuim?

  Ammehoela


 •    

  De kinderen van groep 3 hadden afgelopen week een leuke voorstelling genaamd Ammehoela. In het verhaal komt de zeeslang van alles tegen in de grote oceaan. Een krab, kwal, haai en een school vissen. De zeeslang en de kinderen leerden voor zichzelf opkomen.