De peuters zijn met hun ouders en juffen twee ochtenden naar de kinderboerderij geweest. Het was gezellig en warm.
De kinderen hebben alle dieren gevonden door middel van een speurtocht en lekker gespeeld in de speeltuin. De ouders hebben gezellig met elkaar bij gepraat.

 

De peuters vertellen over het Pukthema "Oef, wat is het warm!"

In dit thema staat het warme weer centraal. We gaan lekker met water spatten, ijsklontjes maken en ijsjes kopen in de ijshoek.

We gaan Puk helpen af te koelen en spelen het verhaal na van het prentenboek 'Plons'!

Als afsluiting van het thema 'Wat heb jij aan vandaag?' Hebben de peuters samen met hun ouders T-shirtjes geverfd. Zoals te zien is op bijgaande foto's zijn ze erg mooi geworden.

Ons thema is: Wat heb jij aan vandaag? Kleding staat hierin centraal. De kleren van de kinderen zijn het startpunt van de activiteiten.
De kinderen praten over hun kleren, kijken naar feestkleren en verkleden zich voor een modeshow. Verder wordt Puk geholpen zijn koffer in te pakken om bij de kinderen te gaan logeren.

De paasviering van de peuters met hun ouders was een groot succes. Ze hebben samen een paaspancake gemaakt met allerlei lekkere en gezonde dingen.

In dit thema was Puk ziek. Hij was verkouden. De kinderen hebben Puk verzorgd, gingen op ziekenbezoek en brachten hem naar de dokter. Gelukkig was Puk aan het eind van het thema weer helemaal beter.