Als afsluiting van het thema 'Wat heb jij aan vandaag?' Hebben de peuters samen met hun ouders T-shirtjes geverfd. Zoals te zien is op bijgaande foto's zijn ze erg mooi geworden.

Ons thema is: Wat heb jij aan vandaag? Kleding staat hierin centraal. De kleren van de kinderen zijn het startpunt van de activiteiten.
De kinderen praten over hun kleren, kijken naar feestkleren en verkleden zich voor een modeshow. Verder wordt Puk geholpen zijn koffer in te pakken om bij de kinderen te gaan logeren.

De paasviering van de peuters met hun ouders was een groot succes. Ze hebben samen een paaspancake gemaakt met allerlei lekkere en gezonde dingen.

In dit thema was Puk ziek. Hij was verkouden. De kinderen hebben Puk verzorgd, gingen op ziekenbezoek en brachten hem naar de dokter. Gelukkig was Puk aan het eind van het thema weer helemaal beter.

Tijdens de voorleesweek kwamen leerlingen van groep 7 voorlezen bij de peuters. Wat was dat leuk!

 

Het is ondertussen alweer bijna kerst, maar wij willen deze foto's wel graag met jullie delen.
Afgelopen kerst, hebben wij het anders gedaan bij de peuters. In plaats van een ontbijt hebben wij dit jaar een gezonde afsluiter bedacht! En dit viel bij de peuters, ouders en bij ons in de smaak! Een gezond, maar toch lekker hapje maken.