Puk is ziek

 •      

  In dit thema was Puk ziek. Hij was verkouden. De kinderen hebben Puk verzorgd, gingen op ziekenbezoek en brachten hem naar de dokter. Gelukkig was Puk aan het eind van het thema weer helemaal beter.

  voorlezen • Tijdens de voorleesweek kwamen leerlingen van groep 7 voorlezen bij de peuters. Wat was dat leuk!

   

  kerst • Het is ondertussen alweer bijna kerst, maar wij willen deze foto's wel graag met jullie delen.
  Afgelopen kerst, hebben wij het anders gedaan bij de peuters. In plaats van een ontbijt hebben wij dit jaar een gezonde afsluiter bedacht! En dit viel bij de peuters, ouders en bij ons in de smaak! Een gezond, maar toch lekker hapje maken.

  regen • Regen! Als wij buiten gaan spelen, hopen wij met dit thema op regen, lekker van die dikke druppels! Of juist heel veel kleine druppels! Daarnaast zijn wij ook binnen bezig met regen. Zo hebben wij papierdruppels en speelden wij een verhaal na over een kind dat regen wilde, zodat ze haar regenkleding aan kon.

  Nu op naar de drukke, maar leuke decembermaand.

  herfst


 •        

  Hoera! De herfst is echt begonnen! In de herfst valt vaak regen, waardoor de bladeren nat en glad worden. Maar de vallende bladeren en de wind zijn toch wel erg leuk! Wij hebben volgende week herfstvakantie en daarna starten wij met het nieuwe thema ‘Regen’! Wat hebben de kinderen en de juffen zich afgelopen weken vermaakt met het thema ‘Dit ben ik’. De bladeren opvegen en in de emmer doen waren wel de hit, vooral het omgooien van de emmer was erg leuk. 

  schoonmaak


 •    

  De peuters zijn lekker aan de schoonmaak geweest. Ze poetsten alles schoon in de afgelopen weken! Hoe meer sop hoe beter! Soms was het een waterballet, maar het was wel schoon! Ze hebben ervan genoten! Ook gingen de peuters bladeren vegen op het plein.